Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2014 - 10:43 Yorum: 0

Bursa'da kadın futbol hakemine darp iddiası

BURSA (AA) - Bursa'da, amatör futbol maçında görevli kadın hakemin bir futbolcu tarafından darbedildiği ileri sürüldü.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesinden yapılan...

Bursa'da kadın futbol hakemine darp iddiası

BURSA (AA) - Bursa'da, amatör futbol maçında görevli kadın hakemin bir futbolcu tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, hakem Şirin Burhan'ın, dün oynanan Gençlergücü-Batı Trakyaspor müsabakasında görevli olduğu bildirildi.

Burhan'ın, maçta darbedildiği öne sürülen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kadın klasman hakemimiz Şirin Burhan'a Batı Trakyaspor futbolcusu Mirgin Demirbaş tarafından yapılan insanlık dışı fiili saldırı ve darbı kınıyoruz. Bu saldırı, TFFHGD Bursa Şubesine büyük üzüntü vermiştir. Bunu yapanların insan olması düşünülemez. Batı Trakyaspor futbolcusunun meydana getirdiği saldırı bir insanlık suçudur. Sahada bulunma amacı futbolcu olması gereken magandaların hakeme saldırması esef ve kaygı vericidir. Bursa futbol kamuoyu önünde şiddetle kınıyor, ayrıca saldırıyı gerçekleştirenin adalet önünde maddi ve manevi olarak hesap vereceğini kamuoyuna duyurmak istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber