Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Şubat 2015 - 11:03 Yorum: 0

Bursa'da kuvvetli lodos nedeniyle vincin yola devrilmesi

Bursa-İzmir karayoluna devrilen vinç, parçalara ayrılarak kaldırıldı

Bursa'da kuvvetli lodos nedeniyle vincin yola devrilmesi

BURSA (AA) - Bursa'da kuvvetli lodos nedeniyle Bursa-İzmir karayoluna devrilen vinç, yapılan çalışmaların ardından kaldırıldı.

Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden yeni stadın yapımında kullanılan ve sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle yola devrilerek bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olan vinç, oksijen kaynağı ve iş makineleriyle parçalara ayrıldı.

Çift yönlü olarak trafiğe kapanan karayolu, yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından vincin kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Bu arada, vincin devrilmesi sonucu yolda oluşan çatlakları ve kırıkları Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğuk asfalt dökerek kapattı. 

Ayrıca, kent içi ulaşımda kullanılan hafif raylı sistem Bursaray'ın zarar gören elektrik hatlarının onarımına da devam edildiği, bu nedenden dolayı seferlerin halen gerçekleştirilemediği bildirildi.

Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden stadın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde kuvvetli lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki 16 T 5541 plakalı taksinin üzerine devrilmişti. 

Sürücü Fatih Demirkıran (28) ile takside bulunan Kübra A. yaralanmış, sürücü kaldırıldığı hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber