Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Bursa’da lastikçide büyük yangın

Bursa'da şehrin en işlek caddelerinden Uluyol'daki bir lastik dükkanında çıkan yangın paniğe yol açtı.

Bursa’da lastikçide büyük yangın

Bursa'da şehrin en işlek caddelerinden Uluyol'daki bir lastik dükkanında çıkan yangın paniğe yol açtı. Dumanlar şehrin bir çok noktasından görülürken, cadde bir süre trafiğe kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Uluyol caddesi üzerinde Adliye'nin yanındaki bir lastik dükkanında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler işyerini sardı. Alevlerin çevredeki ev ve iş yerlerine sıçrama ihtimaline karşılık bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Yanan iş yerinden yükselen siyah dumanlar şehrin bir çok noktasından görüldü.

Polis caddeyi trafiğe kapatırken, onlarca kişi meraklı gözlerle yangını izledi.

Adliyeye yakın olan yangınla alakalı soruşturma sürüyor. Yangın ve duman sebebiyle çevredeki bazı işyerleri ve avukat ofisleri de tahliye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber