Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 27 Temmuz 2020 - 11:38 Yorum: 0

Bursa’da online kodlamada ikinci dönem başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların bilim ve teknolojiyi sevmeleri, teknolojiyi sadece tüketen değil, aynı zamanda üreten bireyler haline gelmeleri...

Bursa’da online kodlamada ikinci dönem başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların bilim ve teknolojiyi sevmeleri, teknolojiyi sadece tüketen değil, aynı zamanda üreten bireyler haline gelmeleri için başlattığı ve pandemi yüzünden online olarak yapılan "Robokod Robotik Yazılım ve Kodlama" eğitiminde ikinci dönem 11 Ağustos'ta başlıyor.

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu eğitimler, Zoom Programı üzerinden online (Canlı) olarak yapılacak. 11-17 yaş arası öğrencilerin katılabileceği eğitimlerde birinci dönem 29 Haziran-24 Temmuz tarihleri arasında tamamlandı. 11 Ağustos'ta başlayacak ikinci dönem eğitimleri de 03 Eylül 2020'de tamamlanacak. Eğitimler Mobil Uygulama Yapımı, Sıfırdan Python Eğitimi, Arduino Eğitimi olmak üzere 3 ana başlıktan oluşuyor. Her öğrenci bir eğitim dönemi içerisinde bu 3 eğitimden sadece 1 tanesine başvurabilecek.

Son başvuru tarihi ise 9 Ağustos Pazar saat 17.30 olarak belirlendi.

Bursa’da online kodlamada ikinci dönem başlıyor

Bursa’da online kodlamada ikinci dönem başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber