Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Ekim 2022 - 19:25 Yorum: 0

Bursa’da senfoni sezonuna muhteşem açılış

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), muhteşem bir konserle yeni sezona merhaba dedi.

Bursa’da senfoni sezonuna muhteşem açılış

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), muhteşem bir konserle yeni sezona merhaba dedi.

"Her Perşembe Senfoni" sloganıyla sezon boyu sanatseverlerle buluşan Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Alman besteci Carl Orff'un görkemli eseri Carmina Burana ile muhteşem bir başlangıca imza attı. 2022-2023 sezonuna Bursalı sanatseverlerin doldurduğu Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda şahane bir konser ile "merhaba" diyen BBDSO, Uludağ Premium ana sponsorluğunda, Bursa Filarmoni Derneği'nin desteğiyle sezon boyunca, birbirinden seçkin konukları ağırlayacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Şefi Cemi'i Can Deliorman'ın yönettiği 2022-2023 Sezon Açılış Gala Konseri'nde, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'na, Burak Onur Erdem'in şefliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu seslendirdiği eserlerle eşlik etti. Solist olarak, Soprano Görkem Ezgi Yıldırım, Kontrtenor Kaan Buldular ve Bas Kevork Tavityan'ın yer aldığı programla Bursalı sanatseverler muhteşem bir klasik müzik akşamı yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber