Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Temmuz 2020 - 17:08 Yorum: 0

Bursa’da seyir halinde alev alev yandı

Bursa Orhangazi-Yalova Karayolunda bir otomobil seyir halindeyken alev aldı.

Bursa’da seyir halinde alev alev yandı

Bursa Orhangazi-Yalova Karayolunda bir otomobil seyir halindeyken alev aldı. Sürücüsünün yol kenarına çekerek indiği araç küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa Orhangazi-Yalova Karayolu Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Bursa istikametine doğru gitmekte olan ve karı koca bir çiftin yer aldığı otomobilde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Sürücüsünün ana yolda emniyet şeridine çekerek eşi ile birlikte indiği araç birden alev aldı. Yoldan geçen araçlardaki yangın tüpleri ile müdahale edilen otomobile olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri de müdahale ederek, araçtaki yangını söndürdü. Yanan otomobil kullanılamaz hale gelirken, jandarma ve itfaiye ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’da seyir halinde alev alev yandı

Bursa’da seyir halinde alev alev yandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber