Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Eylül 2016 - 09:33 Yorum: 0

Bursa’da tekme tokat kız kavgası kamerada

Bursa'da parkta toplanan bir grup kız, daha önceden aralarında tartışma geçen başka bir kızı saçından sürükleyerek tekme tokat dövdü.

Bursa’da tekme tokat kız kavgası kamerada

Bursa'da parkta toplanan bir grup kız, daha önceden aralarında tartışma geçen başka bir kızı saçından sürükleyerek tekme tokat dövdü. Diğer bir kız kavgası da yine istenmeyen görüntülere sahne oldu.

Bursa'da meydana gelen iki ayrı kız kavgası, arkadaşları tarafından görüntülenerek sosyal medyada yayınlandı. Binlerce kişi tarafından izlenen görüntüler büyük tepki çekti. Daha önceden aralarında tartışma yaşandığı öne sürülen kızların taraflardan biri yanına arkadaşlarını da alarak parkta tek başına yakaladıkları kızı köşeye sıkıştırdı. Bir süre birbirlerine hakaret eden kızlar kavgaya tutuştu. Saçından tutularak yerde sürüklenen kıza defalarca kez tekme atıldı. Yaşanan diğer olay ise benzer görüntülere sahne oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber