Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 16:38 Yorum: 0

Bursa'da tekstil fabrikasındaki yangın

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan:

Bursa'da tekstil fabrikasındaki yangın

BURSA (AA) - Bursa'da tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Merkez Osmangazi ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, havadan ve karadan sürdürülen çalışmalarla söndürülmeye çalışılıyor. Samanlı Mahallesi'nde bulunan ve kumaş ağırlıklı üretim yapılan fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen yangını söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. 

Çalışmalara katılan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Patlamalar sırasında çeşitli parlamalar oluşabiliyor. 5 bin metrekare kapalı alandan bahsediyoruz. Yangının büyüme ihtimaline karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ve Bursa Orman Bölge Müdürlüğünden helikopter istedik. İki helikopter havadan, biz de 20 ekiple bina içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Doğan, bu tür yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için zamana gerek duyulduğunu vurgulayarak, ''Bina içinde 15 ayrı noktaya müdahale ediyoruz. Sevindirici yanı can kaybının olmaması. Yangının çıkış nedeni ise 24 saat sonra ancak ortaya çıkar. Yarın bir kanaatimiz oluşur diye düşünüyorum'' ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber