Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Bursa’da trafikte tehlikeli hareketler

Bursa'da, 10 yaşındaki bir çocuğun spor araba kullanırken babası tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ile trafiğin en yoğun olduğu...

Bursa’da trafikte tehlikeli hareketler

Bursa'da, 10 yaşındaki bir çocuğun spor araba kullanırken babası tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ile trafiğin en yoğun olduğu saatlerde 4 kişinin aynı motosiklet üzerinde canlarını hiçe sayarak yaptıkları tehlikeli yolculuk, görenleri şaşkına çevirdi.

Özlüce Mahallesi'nde çekildiği tahmin eden ilk görüntülerde, 10 yaşlarındaki bir çocuğun son model spor otomobilin direksiyonunda hız yaparken babası tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılan görüntüleri tepki çekti. Bir süre sonra küçük çocuğun babası oğlunun görüntülerini kaldırmak zorunda kaldı.

İzmir yolu üzerinde çekilen bir diğer görüntüde ise en bir otomobilden çekilen görüntülere de tepki yağdı. Görüntüleri incelemeye alan polisin her iki olayla alakalı olarak araştırma başlattığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber