Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2018 - 15:08 Yorum: 0

Bursa’da uyuşturucu baskınında 5 gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Arabayatağı ve Ulus mahallelerinde 4 ayrı adrese eş...

Bursa’da uyuşturucu baskınında 5 gözaltı

Bursa'da çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Arabayatağı ve Ulus mahallelerinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Çok sayıda polis memurunun katıldığı baskında 105 gram metamfetamin, bir adet Smith Vesson tabanca, 1 adet 6,35 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 2 adet hassas terazi ve1 adet metamfetamin aparatı ele geçirildi. E.K., Ö.G., M.S. ve A.A. isimli 4 şahıs yakalandı.

Narkotik polisi tarafından yapılan bir diğer operasyonda ise U.T. gözaltına alındı. Şahsın üzerini ve ikametini arayan polis 900 gram esrar ele geçirdi.

Yapılan 2 farklı baskında gözaltına alınan 5 kişi, uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Bursa’da uyuşturucu baskınında 5 gözaltı

Bursa’da uyuşturucu baskınında 5 gözaltı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber