Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ağustos 2014 - 12:53 Yorum: 0

Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde bazı adreslerde, esrar, sentetik kannabinoid, ecstasy hap ve metamfetamin bulundu

Bursa'da uyuşturucu operasyonları

BURSA (AA) - Bursa'da, polis tarafından düzenlenen operasyonlarda 11 kilo 320 gram esrar, 7 kilo 360 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 7 bin 939 ecstasy hap ve 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 16 kişiden 12'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen kişilerin adreslerine operasyon düzenledi.

Ekipler, söz konusu adreslerde 11 kilo 320 gram esrar, 7 kilo 360 gram sentetik kannabinoid, 7 bin 939 ecstasy hap ve 300 gram metamfetamin maddesi bularak muhafazaya aldı.

Gözaltına alınan E.Y, B.A.G, Y.A, M.T, A.R.A, S.J, İ.K, U.Y, S.P, R.B, O.A, M.P, S.A, H.A.D, M.Ü. ve K.C, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 12'si, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber