Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 16 Mart 2017 - 19:48 Yorum: 0

Bursa’da vergi rekortmenleri belli oldu

Bursa'da vergi rekortmeni firmalar belli oldu. 2016 yılında verilen beyannamelere göre 2015 yılında kurumlar ve gelir vergisinde ilk 5'e giren firmalara teşekkür...

Bursa’da vergi rekortmenleri belli oldu

Bursa'da vergi rekortmeni firmalar belli oldu. 2016 yılında verilen beyannamelere göre 2015 yılında kurumlar ve gelir vergisinde ilk 5'e giren firmalara teşekkür belgesi takdim edildi.

Bursa'da kurumlar vergisinde Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş birinci olurken, gelir vergi rekortmeni ise Muharrem Yılmaz oldu.

2015 yılı vergilendirme döneminde kurumlar ve gelirler vergisinde ilk 5 sıraya teşekkür belgesi takdim edildi. Bursa Vergi Dairesi Setbaşı Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen törende konuşan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, "Türkiye'de vergi bilinci son yıllarda özellikle çok baskın şekilde bir slogan olarak, eylem biçimi olarak kullanılıyor. Temel hedefimiz mükelleflerimize daha kaliteli hizmet vermektir. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı olarak geçmiş yıllarda bir takım uygulamaları tamamen kaldırıyoruz ve kaldırmaya devam ediyoruz. Güçlü, kaliteli alt yapımızla, eğitilmiş insan kaynağımızla doğru ve güzel hizmet vereceğimize inancımız tamdır" diye konuştu.

2015 vergilendirme döneminde kurumlar vergisinde; Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş birinci, Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş ikinci, Gemlik Gübre Sanayi A.Ş üçüncü, BPlas dördüncü, Aunde Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş beşinci oldu.

2015 vergilendirme döneminde gelir vergi rekortmenlerinde; Muharrem Yılmaz birinci, Hüseyin Özdilek ikinci, Şükrü Karagül üçüncü, Mehmet Celal Gökçen dördüncü, Erol Kılıkçıer de beşinci oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber