Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Aralık 2014 - 04:13 Yorum: 0

Bursa'da yangın

Bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında yoğun duman nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşları, itfaiye ekipleri balkonlardan merdivenle indirdi

Bursa'da yangın

BURSA (AA) - Merkez Osmangazi ilçesinde, bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında, yoğun duman nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, itfaiye merdiveniyle balkonlardan tahliye edildi.

Alınan bilgiye göre, Yenikaraman Mahallesi Kayalar Sokak'ta bulunan üç katlı binanın bodrum katında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden apartman sakinleri ile çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Apartman içinde yoğun dumana neden olan yangına olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Bu sırada duman nedeniyle binanın merdivenlerinden dışarıya çıkamayan ve balkonlarda bekleyen apartman sakinlerini, itfaiyeciler merdiven kullanarak indirdi.

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürülürken, dumandan etkilenen 10 kişiyi olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansta tedavi edildi. 

Öte yandan, apartmanın garaj kısmında bulunan bir otomobilde de hasar oluştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber