Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 14:58 Yorum: 0

Bursa’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yaz spor okulları 11 Temmuz 2016'da 13 branşta start alıyor.

Bursa’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yaz spor okulları 11 Temmuz 2016'da 13 branşta start alıyor.

Toplamda 9 yüzme havuzu, 8 spor salonu, 3 spor kompleksi, 1 kano parkuru, 1 modern atış poligonu ve 13 açık 1 kapalı tenis kortları ile birbirinden farklı 20'nin üzerinde spor tesisinde ve Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Kestel, Gürsu ve Mudanya olmak üzere 6 farklı ilçede 6-14 yaş arasındaki binlerce çocuk Yüzme, Boks, Güreş, Voleybol, Basketbol, Bisiklet, Karate, Jimnastik, Yelken, Kano, Tenis, Masa Tenisinin yanı sıra Türkiye'de ilk kez spor okulu kapsamında yerini alan Atıcılık branşında eğitimler alabilecek.

Üçer haftalık dönemler halinde gerçekleştirilecek, toplamda 3 dönem sürecek ve 9 Eylül 2016 tarihinde son bulacak yaz spor okullarında çocuklarının eğitim almalarını isteyen aileler Fethiye Spor Kompleksi, Buski Tenis Kafe, Şahin Başol Spor Kompleksi ve Hüdavendigar Kent Parkı Spor Tesisleri'nde kayıtlarını yaptırabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber