Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Ağustos 2014 - 16:53 Yorum: 0

Bursa'da yol kapatma eylemi

Belediyenin, evlerine su hizmeti vermediğini öne süren grubun eylemi nedeniyle Bursa-Ankara karayolunda ulaşım yaklaşık bir saatliğine durdu

Bursa'da yol kapatma eylemi

BURSA (AA) - Yıldırım ilçesinde, evleri için belediye tarafından su aboneliği verilmediği iddiasıyla eylem yapan vatandaşlar, Bursa-Ankara karayolunu bir süre trafiğe kapattı.

Demetevler Mahallesi'nde yaşayan yaklaşık 300 kişi, Bursa-Ankara karayolunda toplandıktan sonra ulaşımı durdurdu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gruba eyleme son vermesi uyarısında bulundu. Uyarıyı dikkate almayan mahalle sakinleri, eylemi sürdürdü.

Belediyenin, evlerine su hizmeti vermemesine rağmen vergi ve cezalarla karşılaştıklarını ileri süren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinden bir yetkiliyle görüşmeden karayolunu terk etmeyeceklerini söyledi.

Sürücülerin tepki gösterdiği grup, Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı. Trafiğe yaklaşık bir saat kapalı kalan yol ise yeniden ulaşıma açıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber