Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 10 Ekim 2016 - 14:43 Yorum: 0

Bursa’daki hastanelere FETÖ operasyonu: 23 gözaltı

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında hemşire, sağlık memuru ve avukatların...

Bursa’daki hastanelere FETÖ operasyonu: 23 gözaltı

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında hemşire, sağlık memuru ve avukatların bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün sağlık kurumlarındaki yapılanmasını deşifre etti. V.H.İ., E.H.E., E.K., S.T., H.Ç., M.A., G.T., A.D., S.B., S.A., R.Ş.T.,Ö.Ç., M.A., F.A.G., N.B., M.T., M.İ.Ç., S.G., D.D., Z.K., N.M., H.D. ve S.F. gözaltına alındı. Gözaltına alınanların sağlık memuru ve avukat olduğu öğrenildi. Daha önce yapılan birinci dalga operasyonunda 9 kişi gözaltına alınmış, 7'si tutuklanmıştı. İkinci dalga operasyonunda ise 5 kişi tutuklanmış, 9'u adli kontrol olmak üzere 11 kişi serbest bırakılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber