Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Ocak 2015 - 14:53 Yorum: 0

Bursa'daki kuvvetli lodos

Orhangazi'de, üzerine ahşap çatı devrilen sürücü ve başına tuğla düşen mermer ustası yaralandı

Bursa'daki kuvvetli lodos

BURSA (AA) - Orhangazi ilçesinde, kuvvetli lodos nedeniyle yerinden sökülen ahşap çatının altında kalan traktör sürücüsü ile başına tuğla düşen mermer ustası ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gedelek Mahallesi'nde, Üzeyir Engin'e ait binanın çatısı, şiddetli lodosun etkisiyle koparak odun toplamaktan gelen Recep Topal'ın (53) kullandığı traktörün üzerine düştü.

Çevredekiler tarafından kurtarılan ve 112 Acil Servis ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Topal, ilk müdahalesinin ardından Bursa'daki Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Hürriyet Mahallesi'nde ise müftülük inşaatında çalışan mermer ustası Rıfat Yıldırım'ın (35) başına, lodos nedeniyle kayan ytong tuğla düştü. İlçedeki hastanede yapılan ilk müdahalesinden sonra Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Yıldırım'ın da hayati tehlikesi bulunuyor.

Bu arada, Bursa-İstanbul karayolunun Orhangazi kesiminde refüje bir çatı uçtu. Yolun iki şeridinin de kapanmasına yol açan çatı, vinçle kaldırıldı ve trafik akışı normale döndü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber