Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 12:13 Yorum: 0

Bursa'daki telefonla dolandırıcılık iddiası

BURSA (AA) - Bursa'da, iki ayrı olayda, telefonda kendisini emniyet mensubu olarak tanıtıp 2 kişiyi dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.Alınan...

Bursa'daki telefonla dolandırıcılık iddiası

BURSA (AA) - Bursa'da, iki ayrı olayda, telefonda kendisini emniyet mensubu olarak tanıtıp 2 kişiyi dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi'nde yaşayan A.K'yi (81) telefonla arayan bir zanlı, 6 yerde gerçekleşen kuyumcu soygunlarında kimlik belgesinin bulunduğunu ve evdeki altınlarını poşete koyup verecekleri adresteki sivil polise teslim etmesi gerektiğini söylemişti.

Bunun üzerine A.K'yi takip eden Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 30 bin lira değerindeki altınları almaya gelen Suriye uyruklu M.H. (22) ve M.A'yı (23) gözaltına almıştı.

Ekipler, aynı yöntemle M.A. adlı kadının 25 bin liralık altınını almaya çalışan Y.T. (21) ve İ.B'yi (25) de suçüstü yakalamıştı.

Gözaltına alınan M.H. ve M.A. ile Y.T. ve İ.B, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber