Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 03 Aralık 2016 - 15:58 Yorum: 0

Bursa’dan Halep’e yardım eli

Doğanbey Otoparkı'nda düzenlenen uğurlama törenine Bursa Müftü Vekili Mehmet Köktaş, İHH yöneticileri ve vatandaşlar k atıldı.

Bursa’dan Halep’e yardım eli

İHH öncülüğünde Bursa'dan Halep'e 4 TIR yardım gönderildi.

Doğanbey Otoparkı'nda düzenlenen uğurlama törenine Bursa Müftü Vekili Mehmet Köktaş, İHH yöneticileri ve vatandaşlar k atıldı. 4 yardım TIR'ı dualarla Halep'e uğurlandı. TIR'larda un, makarna, bakliyat, kışlık kıyafet gibi malzemeler bulunuyor.

Bugüne kadar 376 yardım TIR'ını ihtiyaç bölgelerine gönderdiğini belirten Bursa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan, "Bugün hem hüzünlü, hem sevinçliyiz. Bursa'dan 376. yardım TIR'ını uğurladık. Halep yanıyor. Batı kendi halkına bir şey olduğu zaman ortalığı ayağa kaldırırken, orada mazlumlar ölüyor. Batının kılı kıpırdamıyor. Bir araya gelerek, ümmet olduğumuzu gösteremez hale geldik. İnşallah bu zulmün bitmesi için gayret gösteriyoruz. Yakın zamanda Türkiye'de "Halep'e yol açın" kampanyası başlatıyoruz. Bu konuda da halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından dualarla yardım TIR'ları yola çıktı.

Bursa’dan Halep’e yardım eli

Bursa’dan Halep’e yardım eli

Bursa’dan Halep’e yardım eli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber