Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Aralık 2014 - 14:13 Yorum: 0

Bursagücü Başkanı Özbağkıran:

"İyi bir kadromuz var ancak henüz takım olmayı başaramadık"

Bursagücü Başkanı Özbağkıran:

BURSA (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Bursagücü'nün başkanı Hayrettin Özbağkıran, iyi bir kadroya sahip olduklarını ancak henüz takım olmayı başaramadıklarını söyledi. 

Özbağkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi saha ve seyircileri önünde 41-31 yenildikleri Kastamonu Belediyespor maçında mücadele anlamında iyi işler yaptıklarını, zaman zaman oyunun kontrolünü ele almayı başardıklarını ancak sonuca gitmekte sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. 

Ligin yeni ekibi olduklarını ve bunun zorluklarını yaşadıklarını ifade eden Özbağkıran, "İyi bir kadromuz var ancak henüz takım olmayı başaramadık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz" dedi. 

Özbağkıran, Bursa'yı Süper Lig'de temsil etmelerine rağmen kentten gerekli desteği alamadıklarını anlatarak, şunları söyledi:

"Kendi yağımızla kavrulmaya kısıtlı bir bütçeyle yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Bizden onlarca kat bütçeli takımlara karşı mücadele ediyoruz. İyi bir teknik heyetimiz ve kadromuz var. Bütçemiz kısıtlı ancak inancımız ve hırsımız üst düzeyde. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz ancak kentten gerekli desteği görürsek başarımız daha da artar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber