Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Kasım 2016 - 12:24 Yorum: 0

Bursalı çılgın liseli, ölüme böyle meydan okuyor

Bursalı lise öğrencisi, bina, kule vinci ve surlar gibi yüksek noktalara çıkarak yaptığı akrobasi hareketleriyle ölüme adeta meydan okuyor.

Bursalı çılgın liseli, ölüme böyle meydan okuyor

Bursalı lise öğrencisi, bina, kule vinci ve surlar gibi yüksek noktalara çıkarak yaptığı akrobasi hareketleriyle ölüme adeta meydan okuyor. Bursa'da 2300 yıllık tarihi surların ardından İstanbul Haliç'te 100 metrelik kule vincine çıkan 18 yaşındaki Emir Korkmaz, izleyenleri de "bu hareketleri denemeyin" diye uyarmayı ihmal etmedi.

Arkadaşlarının Örümcek Adam lakabını taktığı Emir Korkmaz, internetin yeni gözdesi oldu. Tophane Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan ve yüksek noktalarda ölümle dans eden Emir Korkmaz, geçmişi 2300 yıllık olan Bursa surlarına tırmanıp akrobosi hareketleri yaptı. Burada koşup ellerinin üzerinde yürüyen Korkmaz, İstanbul'da da Haliç Köprüsü'nün korkuluklarında farklı hareketlerle izleyenlerini şaşkına çevirdi.

13 yaşından bu yana akrobotik hareketler yaptığını söyleyen Korkmaz, "Takipçi sayım sosyal medyada 150 bini buldu. Yaptığım hareketlerde tehlikenin farkındayım. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Kesinlikle denemeyin. Öyle veya böyle bir şekilde öleceğiz ama önemli olan zevk alarak ölmek. Zevk aldığın bir işi yaparak ölmek en güzeli" şeklinde konuştu.

Bursalı çılgın liseli, ölüme böyle meydan okuyor

Bursalı çılgın liseli, ölüme böyle meydan okuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber