Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 22:08 Yorum: 0

Bursalı Sanatçılar İftarda Bir Araya Geldi

Ensar Vakfı Bursa Şubesi tarafından sanatçılar için düzenlenen iftara farklı sanat dallarıyla uğraşan pek çok kişi katıldı.

Bursalı Sanatçılar İftarda Bir Araya Geldi

Ensar Vakfı Bursa Şubesi tarafından sanatçılar için düzenlenen iftara farklı sanat dallarıyla uğraşan pek çok kişi katıldı.

Ensar Vakfı Bursa Şubesi tarafından tarihi vakıf binasında verilen iftarda farklı sanat dallarıyla ilgili 60'a yakın konuk ağırlandı. İftar programının ardından konuşan Ensar Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Oruçoğlu, "Sizin gibi dostları bugün burada ağırlamaktan oldukça mutluyuz. Ensar Vakfı olarak aldığımız kararla birlikte önümüzdeki günlerde kültür sanat işleriyle ilgilenmek istiyoruz. Sanatçılarımızla beraber vakıf binamızın içerisini sanatsal değerlerle doldurmak istiyoruz" dedi.

İftar programı hakkında bilgiler veren vakıf gönüllüsü Eyüp Eyüpoğlu, "İftarımıza yazarlar, şairler, ressamlar, heykeltıraşlar, hattatlar, ebru sanatçıları gibi bütün geleneksel sanat dallarıyla ilgilenen sanatçı dostlarımız katıldı. Hem sanatçılarımızla iç içe olmak, hem de yeni vakıf binamızı tanıtmak amacıyla bu iftar programını düzenledik" şeklinde konuştu.

Program davetlilerinden yazar Metin Ünal Mengüçoğlu, "Bu Ramazan'ın bir bereketidir. Ramazan'ın değeri Kur'an-ı Kerim bu ay içerisinde indirilmiş. Kur'an-ı Kerim, Allah'ın bütün insanlığa gönderdiği son mesajıdır, bereketidir. Bu bereket iftar sofralarında yeniden hatırlanıyor" şeklinde açıklama yaparken, yine davetlilerden Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu Başkanı Halil Çay, "Ensar Vakfını, bu güzel sanatlara olan hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Ressam, hattat ve ebru sanatçısı arkadaşlarımın eserlerinin de burada sergilenmesi oldukça güzel bir tutum. Bu güzel sofrada vakıf üyeleri ve sanatçı dostlarımla bir araya gelmekten onur duydum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber