Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:38 Yorum: 0

Bursalılar Türkmen Dağı’nın Çığlığına Duyarsız Kalmadı

İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği Suriye'nin Türkmen Dağı bölgesinde Esed rejimine karşı büyük bir savaş veren Bayırbucak Türkmenlerine 1 tır dolusu yardım...

Bursalılar Türkmen Dağı’nın Çığlığına Duyarsız Kalmadı

İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği Suriye'nin Türkmen Dağı bölgesinde Esed rejimine karşı büyük bir savaş veren Bayırbucak Türkmenlerine 1 tır dolusu yardım malzemeleri gönderdi.

İçinde ağırlıklı olarak sağlık malzemeleri ve gıda ürünleri olan yardım tırı dualarla Bayırbucak Türkleri'ne gönderildi. Mazlumların yanında olmaya söz verdiklerini ifade eden İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği Başkanı Mesut Akdağ, "Haçın savunucuları birleşerek mirasımızı almak isterken, hem Türk hem Müslüman yani soydaşımız ve din kardeşlerimizin hiçbir Türk ve Müslüman ülkeleri tarafından korunamaması içler acısı. Yaptığımız yardımların karşılığını yalnızca Allah'tan bekleriz. Biz Ertuğrul'un torunları olarak mazlumların yanında olmaya söz verdik. Türk ve İslam coğrafyasında zulüm görenin yanında olmaya ant içtik. Daha önce Çayyaka derneğimizle ortaklaşa bir tır gönderilmişti, bizzat teslim ettik. Oradaki incelemelerde gerek duyulan ihtiyaç listesi doğrultusunda hareket ederek ikinci tırımızı, sağlık ocağı kurulması üzerine yolcu ettik. Bu konuda bizden yardımını esirgemeyen, İnegöl Devlet Hastanesi Yönetici ve çalışanlarına ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İslam sancağını yere düşürmemek için de her türlü sorumluluğa talibiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber