Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ağustos 2016 - 12:28 Yorum: 0

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Bursa'da Tümgeneral Seyfullah Saldık'ın emekli olmasıyla Jandarma ve Garnizon Komutanlığı'na atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu görevine başladı.

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Bursa'da Tümgeneral Seyfullah Saldık'ın emekli olmasıyla Jandarma ve Garnizon Komutanlığı'na atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu görevine başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yeni komutanı ziyaret edip, inşaatı devam eden garnizon komutanlığı bahçesindeki spor salonunu inceledi.

Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı'na da bir spor salonu kazandırıyor. Bursa Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nu ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni görevinde başarılar dilediği Hacıoğlu ile birlikte Garnizon Komutanlığı bahçesine yapılan spor salonu inşaatını inceledi. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere tüm kurumlardan gelen talepleri imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan Altepe, Garnizon Komutanlığı'na da 500 kişi seyirci kapasiteli bir spor salonu kazandıracaklarını söyledi.

Bursa'yı sporda da marka kent haline getirmek amacıyla bir taraftan tesisleşmeye ve bir taraftan da Belediyespor Kulübü aracılığıyla lisanslı sporcu sayısının artırılmasına yönelik çalışmalara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı'na da bir spor salonu kazandırıyor. Spor salonu inşaatı hızla yükselirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Altın ve Fehmi Ökten ile Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ile birlikte Garnizon ve Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nu ziyaret etti. Tuğgeneral Hacıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Altepe, daha sonra Garnizon Komutanlığı bahçesinde yapımı devam eden spor salonu inşaatını inceledi.

500 kişi seyirci kapasiteli

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sporun toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırılması amacıyla tüm ilçelerde spor yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere tüm kurumlardan bu yönde gelen taleplere de cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Bursa Garnizon Komutanlığı'nın da bu yönde bir talebi olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Konuyu hemen gündemimize aldık. Projelerini tamamladık, ihaleyi yaptık ve inşaat hızla ilerliyor. Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak salon, 500 kişi seyirci kapasitesine sahip olacak ve salon sporları ile her türlü etkinlik yapılabilecek. Kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Bursa'da göreve yeni başladığını ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğunu dile getiren Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ise, "Büyükşehir Belediyemiz Garnizonun her türlü ihtiyacını anında karşılama noktasında çok hassas davranıyor. JÖH taburumuz kuruldu, binalar konusunda Büyükşehir Belediyemizin desteği oldu. Şimdi de eğitim amaçlı kullanacağımız salon için büyük destek veriyorlar. Bize gösterdikleri ilgi nedeniyle Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Bursa’nın yeni Jandarma Komutanı göreve başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber