Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 23 Kasım 2016 - 09:23 Yorum: 0

Bursaray’da ücret iadesinde güzel haber

Bursa'da geçen hafta uygulamaya konulan yeni fiyat tarifesinin ardından ulaşıma yeni düzenlemeler geldi.

Bursaray’da ücret iadesinde güzel haber

Bursa'da geçen hafta uygulamaya konulan yeni fiyat tarifesinin ardından ulaşıma yeni düzenlemeler geldi. Toplu taşımada 60 dakika olan aktarma süresi 90 dakikaya çıkarılırken, Bursaray'da 14 istasyona kadar geçerli ücret iadesi uygulaması 17 istasyona çıkarıldı.

Bütünleşik bilet sistemine dahil tüm araçlarda akıllı BuKart ile binişlerde 90 dakika içinde, üç aktarmaya kadar yapılan aktarmalarda tam için 1.25 TL, indirimli için 0,85 TL aktarma indirimi uygulanacak

Akıllı BuKart ile, BursaRay'da 1-5 istasyona kadar binişlerde ücret iade validatörlerinden tam için 0,35; indirimli için 0,25.- TL, 6-17 istasyona kadar binişlerde tam ve indirimli için 0,10 TL tutar iade edilecek.

Bursaray'da geçen hafta yapılan yüzde 15 ila yüzde 25 oranındaki zamların ardından tam yolcu ücreti 2 lira 25 kuruştan 2 lira 60 kuruşa, indirimli yolcu ücreti ise 1.50 liradan 1 lira 75 kuruşa yükseltilmişti.

Bursaray’da ücret iadesinde güzel haber

Bursaray’da ücret iadesinde güzel haber

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber