Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Mart 2021 - 14:18 Yorum: 0

Bursaspor, Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Ankaraspor'la karşılaşacak olan Bursaspor, Boluspor mağlubiyeti sonrası ara vermeden çalışmalarına devam etti.

Bursaspor, Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Ankaraspor'la karşılaşacak olan Bursaspor, Boluspor mağlubiyeti sonrası ara vermeden çalışmalarına devam etti. Yeşil-beyazlı futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

TFF 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen idman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı. Dün oynanan ve 2-1 kaybedilen Boluspor maçında görev alan futbolcular, yenileme çalışmaları yaptı.

Bursaspor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber