Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 09:38 Yorum: 0

Bursaspor dergisinin 10. yıl özel sayısı çıktı

BURSA (AA) - Bursaspor Kulübünün resmi yayın organı "Bursaspor dergisi"nin 10. yıl özel sayısı çıktı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, iki aylık olarak hazırlanan yeni sayı, 232 sayfa...

Bursaspor dergisinin 10. yıl özel sayısı çıktı

BURSA (AA) - Bursaspor Kulübünün resmi yayın organı "Bursaspor dergisi"nin 10. yıl özel sayısı çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, iki aylık olarak hazırlanan yeni sayı, 232 sayfa ana dergi, 176 sayfa da almanaktan oluşuyor. 

Dergide "zaman tüneli" olarak adlandırılan ve 2005 ila 2015 yılları arasında yeşil-beyazlı takımda önemli anların fotoğraflarının yer aldığı bölüm bulunuyor. Bursaspor'da 10 yılda görev alan 11 teknik direktörlerle ilgili dosyanın da bulunduğu özel sayıda, "Yeşil Timsah"ın son 10 yıldaki oynadığı maçlardaki takım kadroları, maç skorları ve puan durumları da yer alıyor. 

Son 10 yılda görev alan yönetim kurullarının tanıtıldığı 10. yıl özel sayısında milli kaleci Harun Tekin ile yapılan söyleşi, lig ve kupa maçlarının istatistikleri, diğer branşlar ve altyapı takımlarıyla ilgili haberler de bulunuyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber