Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2014 - 13:58 Yorum: 0

Bursaspor-Fenerbahçe maçına doğru

Spor Toto Süper Lig’in 10'uncu haftasında bugün saat 20.00'de başlayacak olan Fenerbahçe maçının eş güdüm toplantısı yapıldı

Bursaspor-Fenerbahçe maçına doğru

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig’in 10'uncu haftasında bugün saat 20.00'de başlayacak olan Fenerbahçe maçının eşgüdüm toplantısı yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Kaan Alyürük, Kirami Çelik ve Erhan Aslan yönetiminde, Bursa Atatürk Stadyumu toplantı salonunda yapılan toplantıya, Bursaspor Kulübünü temsilen Genel Müdür İsmail Özdemir yer aldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Bursaspor müsabakaya "Efsane Çubuklu" forması ve yeşil şortuyla, konuk ekip Fenerbahçe'nin ise beyaz forması ve beyaz şortuyla sahada olması kararlaştırıldı.

Maç saatinde Bursa'da havanın kapalı aralıklarla yağmurlu ve sıcaklığın 6 derece olması bekleniyor. Bursa Atatürk Stadyumu'nun kapıları seyirci girişine saat 17.00'den itibaren açılacak.

Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşmanın bilet fiyatları ise VIP tribünü 1'inci sıra 250, VIP tribünü 2-6'ıncı sıra 175, Kapalı A-B-C ve VIP C tribünü 100, Maraton tribünü 30, Kapalı Kale Arkası tribünü 15, Açık Kale Arkası tribünü 10 ve Misafir tribünü 13 lira olarak belirlendi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber