Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Nisan 2014 - 22:43 Yorum: 0

Bursaspor-Galatasaray maçı sonrası olaylar çıktı

Stat dışında yönetimi protesto eden ve istifa çağrısında bulunan Bursasporlu taraftarlara polis müdahale etti

Bursaspor-Galatasaray maçı sonrası olaylar çıktı

BURSA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan ve sarı-kırmızılı ekibin 5-2 kazandığı karşılaşmanın ardından stat çevresinde gerginlik yaşandı.

Atatürk Stadı'nda, maç, Galatasaray'ın 5-2 üstünlüğüyle devam ederken son dakikalarda bir grup yeşil-beyazlı taraftar, protokol tribününde oturan Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan ve diğer yöneticilere tepki gösterdi.

Yönetim kuruluna istifa çağrısında bulunan ve protokol tribününe yabancı madde atan taraftarlar, tepkilerini karşılaşma bittikten sonra stat çıkışında da sürdürdü.

Protokol tribünün çıkış kapısında bekleyen ve yönetimi protesto eden grup, Çevik Kuvvet ekiplerince biber gazı kullanılarak dağıtılmaya çalışıldı. Bu sırada yaşanan gerginlik sırasında birer polis ve taraftar, hafif yaralandı.

Polis ekipleri, Kültürpark ve Altıparmak Caddesi yönlerine giden taraftarlara müdahale ederek uzaklaştırdı.

Bu arada, Körüstan'ın, karşılaşmanın ardından koridorda maçın hakemi İlker Meral'e, "Siz hakkımızı yiyorsunuz, bu kadar küfrü ben yiyorum" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber