Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Kasım 2020 - 13:03 Yorum: 0

Bursaspor, hakem Burak Şeker’le maç kaybetmedi

Bursaspor, Altay maçında düdük çalacak hakem Burak Şeker'le mağlubiyet yüzü görmedi.

Bursaspor, hakem Burak Şeker’le maç kaybetmedi

Bursaspor, Altay maçında düdük çalacak hakem Burak Şeker'le mağlubiyet yüzü görmedi. İzmir temsilcisi ise 8 maçta 2 kez sevinebildi.

TFF 1.Lig'de 11'inci hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak olan Altay-Bursaspor maçını hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker'in yardımcılığını Mehmet Cem Hanoğlu ve Seyfettin Ünal yapacak. Burak Şeker yönetiminde bugüne kadar 3 maça çıkan Bursaspor, mağlubiyet yüzü görmedi. Yeşil beyazlılar 1 galibiyet 2 beraberlik aldı. Genç hakem kariyerinde en çok Altay maçında (8) düdük çaldı. İzmir temsilcisi bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber