Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2014 - 17:18 Yorum: 0

Bursaspor için "başarılı bir sezon" dileğiyle kurban kesildi

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un, 2014-2015 sezonunu başarılı geçirmesi dileğiyle kurban kesildi.Özlüce Tesisleri'ndeki kurban kesimi töreninde, AK Parti Bursa...

Bursaspor için 'başarılı bir sezon' dileğiyle kurban kesildi

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un, 2014-2015 sezonunu başarılı geçirmesi dileğiyle kurban kesildi.

Özlüce Tesisleri'ndeki kurban kesimi töreninde, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş, yöneticiler ve kulüp personeli hazır bulundu.

Kurban kesiminin ardından dua edildi.

- Engelli taraftarlar ve refakatçilerinden Passolig Kart ücreti alınmayacak

Bursaspor'un, Atatürk Stadı'ndaki maçlarını izleyecek engelli vatandaşlar ve refakatçilerinden, 2014-2015 sezonu için Passolig Kart ücreti alınmayacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, engelliler için biletler maç günlerinde 10.00-14.00 saatlerinde Atatürk Stadı gişelerinden tanımlama işlemi yapılacak. Bu işlemler, engelli ve refakatçileri için ücretsiz gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber