Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Spor 18 Eylül 2020 - 13:43 Yorum: 0

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsoruyla sözleşme imzaladı

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsorunu resmen açıkladı. Yeşil beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Onur Marketler ile...

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsoruyla sözleşme imzaladı

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsorunu resmen açıkladı. Yeşil beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Onur Marketler ile resmî sözleşmeyi imzaladı.

Sponsorluk toplantısına Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Onur Marketler İcra Kurulu Üyesi Onur Özen ve Onur Marketler Bursa Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Hakan Özen, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensupları katıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bursaspor zorlu bir süreçten geçiyor. Olumlu icraatlar yapılması için her şey yapılıyor. Bugünkü esas konumuz, sponsorluklarla ilgili yanımızda olan firmaları tanıtmak ve onları onurlandırmak için bir araya geldik. Bursa'ya geldiği günden beri bu konuda ciddi bir şekilde destek veren Onur Marketler Zinciri, bu sene daha büyük katkıda bulunacak. Böyle özverili, Bursaspor'a sahiplenme duygusundan dolayı çok memnun olduk ve onur duyduk. Bursaspor camiası adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bursaspor zor bir süreçte. Biz elimizi taşın altına nasıl koyduysak, sponsorlarımız da bizlerin yanında oldu.

Onur Marketler İcra Kurulu Üyesi Onur Özen ise şunları söyledi: "Bizler Onur Market olarak, Bursaspor'u desteklemek için buradayız. Biz ilk kıvılcımı ateşlemek istiyoruz. Biz her zaman olduğu gibi Bursaspor'un yanındayız. Bursaspor, bu şehrin en büyük markası ve değeridir. Bizler bu değerli markanın kollarında olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimiz için yatırımlarımız devam edecek. Bursaspor her nerede olursa olsun biz hep Bursaspor'un yanında olacağız. Bursaspor yalnız değil. İyi günde kötü günde hep yanyanayız ve kol kolayız."

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsoruyla sözleşme imzaladı

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsoruyla sözleşme imzaladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber