Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Ekim 2014 - 11:53 Yorum: 0

Bursaspor sahasında ilk puanını aldı

Bu sezonki 2 galibiyetini deplasmanda alan yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalarak ilk iç saha puanını hanesine yazdırdı

Bursaspor sahasında ilk puanını aldı

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk 5 haftada 2 galibiyetini de deplasmanda elde eden Bursaspor, ilk iç saha puanını Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalarak aldı.

Sezonun birinci haftasında Galatasaray'ı konuk eden yeşil-beyazlı takım, futbol anlamında taraftarlarını memnun etse de rakibinin tecrübeli ayaklarına "dur" diyemedi ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Bursaspor, ligin ikinci haftasında ise başkentte Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Ankara temsilcisi karşısında iyi bir oyun çıkaran "Yeşil Timsah", 2-1'lik skorla ilk galibiyetini aldı. 

Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş ile taraftarları önünde karşılaştı. Bursaspor, bu maçı da 1-0 kaybederek hayal kırıklığı yarattı.

Ligin 4. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan yeşil-beyazlılar, 1-0'lık skorla maçı kazandı ve ikinci galibiyetini de deplasmanda almış oldu.

Bir sonraki hafta Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Bursaspor, bu deplasmanda ise umduğunu bulamadı ve 2-1'lik yenilgiyle bu kez hanesine puan yazdıramadı. 

Ligde ilk 5 haftada evinde galip gelemeyen hatta rakip fileleri dahi havalandıramayan "Yeşil Timsah", puan ve gol atma anlamında bir anlamda şeytanın bacağını kırdı. Maça iyi başlayan Bursaspor, 2-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı ve 90 dakika 2-2 sona erdi. Bu skora rağmen yeşil-beyazlı takım, evindeki ilk puanını almış ve ilk gollerini atmış oldu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber