Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Kasım 2014 - 19:03 Yorum: 0

Bursaspor'a tribün kapatma cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor'a tribün kapatma ve 220 bin lira para cezası verdi.

Bursaspor'a tribün kapatma cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor'a tribün kapatma ve 220 bin lira nakit cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada, taraftarlarının neden bulunduğu çirkin ve fena tezahürat sebebiyle ve bu eylemin tıpkı sezon arasında ev sahibi bulunduğu yarışmada 4. kere gerçekleştirilmesinden ötürü Bursaspor'a tribün kapatma ve 200 bin lira nakit cezasının verildiği bildirildi.

Açıklamada, cezanın, ihlalin gerçekleştirildiği kapalı kale gerisi ve maraton tribününde infaz edilmesine, cezaya sebep bulunan tribünlere ilgili yarışmada giriş oluşturan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi şekli ile ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildiği belirtildi.

Aynı müsabakada, taraftarlarının sebep bulunduğu piyasa vakaları ve merdiven boşluklarının anlamsız bırakılmamasından ötürü emirlere aykırılık sebebiyle Bursaspor'a 20 bin lira ceza verici kurulun, Fenerbahçe'ye ise taraftarlarının sebep bulunduğu piyasa vakaları sebebiyle 10 bin lira nakit cezası uyguladığı kaydedildi.

Kaynak: AA

ETİKETLER: Bursaspora , tribün , kapatma , cezası
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber