Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Eylül 2014 - 20:43 Yorum: 0

Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de 22 Eylül Pazartesi akşamı Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş...

Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de 22 Eylül Pazartesi akşamı Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Kanat organizasyonlarıyla devam eden antrenman taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. 

Burnu kırık olan Ozan İpek, takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, antrenman öncesinde Bakırcılar Çarşısı esnafı adına Ali Aytaç, Şenol Güneş'e baklava ve isminin yazılı olduğu bir çini tabak hediye etti.

Bursaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın da basına ve taraftarlara kapalı gerçekleştirilecek antrenmanla sürdürecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber