Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ocak 2021 - 20:33 Yorum: 0

Bursaspor’da Recep Aydın’la yollar resmen ayrıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, Recep Aydın'la yollarını ayırdı. Tecrübeli futbolcu, "1,5 yıl boyunca formasını gururla taşıdığım Bursaspor'dan...

Bursaspor’da Recep Aydın’la yollar resmen ayrıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, Recep Aydın'la yollarını ayırdı. Tecrübeli futbolcu, "1,5 yıl boyunca formasını gururla taşıdığım Bursaspor'dan bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum" açıklamasını yaptı.

Bursaspor'da ilk ayrılık resmen gerçekleşti. Yeşil-beyazlı kulüp, tecrübeli futbolcu Recep Aydın'la karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı. 31 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "1,5 yıl boyunca formasını gururla taşıdığım Bursaspor'dan bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Değerli başkanımıza, yönetimimize hocalarıma ve Bursaspor taraftarına teşekkürü borç bilirim. Ve takım arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim Her şey o güzel gönlünüzce olsun. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

Recep Aydın, Bursaspor formasıyla toplam 33 resmi maça çıkarken, 4 gol attı, 6 da asist yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber