Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Aralık 2014 - 14:28 Yorum: 0

Bursaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

BURSA (AA) - Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 24 Aralık Çarşamba günü Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda,...

Bursaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

BURSA (AA) - Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 24 Aralık Çarşamba günü Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda, 3-3 biten dünkü Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular, kondisyon salonu ve havuzda çalıştı. 

Diğer futbolcular ise ısınma koşularının ardından dar alanda pas-pres çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. 

Sakatlığı süren Serdar Aziz, idmana katılmadı.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapılacak antrenmanın ardından öğle saatlerinde Samsun'a gidecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber