Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Burulaş sosyal tesis açtı

Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi Burulaş, "Tarihi Köylü Pazarı" girişindeki iki katlı binayı restore ederek sosyal tesise dönüştürdü

Burulaş sosyal tesis açtı

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi Burulaş, "Tarihi Köylü Pazarı" girişindeki iki katlı binayı restore ederek sosyal tesise dönüştürdü. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ulaşımdan spora, çevre ve altyapıdan tarihi ve kültürel mirasa kadar farklı 26 dalda Bursa'nın Türkiye'ye örnek olduğunu, bu başarıda belediye şirketlerinin de büyük katkısı olduğunu söyledi.

Verimliliğin artması ve daha hızlı hizmet sunulması amacıyla şirketlerin de önemli bir sinerji yakaladıklarını dile getiren Altepe, ''Ulaşım sektöründe Türkiye'nin önemli markaları arasına girmeyi başaran Burulaş, şimdi de çarşının merkezinde hem çalışanları hem de Bursalıların faydalanması için önemli bir tesisi kentimize kazandırırdı. Tarihi Köylü Pazarı girişindeki bu tesis bölgeye de önemli bir değer katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy da Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle örnek yatırımları Bursa'ya kazandırdıklarını belirterek, hizmete açtıkları sosyal tesisin hem Burulaş çalışanları hem de tüm Bursalılar için yeni bir buluşma noktası olacağını vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber