Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Mart 2015 - 10:13 Yorum: 0

Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası

Mersin'de yarın başlayacak şampiyonada, milli takım hazırlık kampına katılacak sporcular da belirlenecek

Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası

MERSİN (AA) - Milli takım hazırlık kampına katılacak sporcuların da belirleneceği Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, yarın Mersin'de başlayacak.

Türkiye Güreş Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Servet Tazegül Spor Salonu’ndaki şampiyonada 59, 66, 71, 75, 80, 85, 98 ve 130 kilodaki güreşçilerin mindere çıkacağı belirtildi.

İki gün sürecek organizasyonun, Avrupa ve dünya şampiyonaları öncesi milli takım hazırlık kampına seçme niteliği de taşıdığı kaydedilen açıklamada, "Kamp neticesinde milli takım teknik heyetinin raporu doğrultusunda, ay-yıldızlı mayoyu giyecek sporcular, 12-28 Haziran'da Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek 1. Avrupa Oyunları’nda altın madalya kazanıp, 2016 Rio Olimpiyatları için vize almak adına ter dökecek" denildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber