Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Büyük Kayaş’ta yeni bir aile merkezi yükseliyor

Mamak Belediyesi tarafından Büyük Kayaş Mahallesi'ne yeni bir aile merkezi inşa ediliyor.

Büyük Kayaş’ta yeni bir aile merkezi yükseliyor

Mamak Belediyesi tarafından Büyük Kayaş Mahallesi'ne yeni bir aile merkezi inşa ediliyor.

Temeli geçtiğimiz aylarda atılan aile merkezi inşaatı yüzde 20 seviyesinde tamamlandı. Aile merkezlerinin kadınların eğitimi açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta birçok aile merkezi yatırımı gerçekleştirdik. Bizlerin bu yatırımlarına da Mamaklı kadınlar bu merkezlere gösterdikleri teveccühle karşılık verdi. Aile merkezlerimiz birer okul gibi çalışıyor. İçerisinde birçok kurs, seminer, konferansın da verildiği aile merkezlerimize olan rağbet her geçen yıl daha da artıyor" dedi.

Büyük Kayaş Mahallesi'nde inşa edilen aile merkezi, ilçede hizmet veren diğer aile merkezleri gibi tam donanımlı olacak. Toplam bin 100 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan aile merkezi içerisinde bodrum katı, fintess salonu, derslikler, idari ofisler, konferans salonu bulunacak. İlçe sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan aile merkezinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber