Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 12:53 Yorum: 0

Büyük KAYMEK sergisi açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından yapılan eserlerin sergilendiği Büyük KAYMEK Sergisi, il protokolünün katıldığı törenle...

Büyük KAYMEK sergisi açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından yapılan eserlerin sergilendiği Büyük KAYMEK Sergisi, il protokolünün katıldığı törenle açıldı.

Dünya Ticaret Merkezi'nde ki serginin açılışına, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK'in her yıl yaklaşık 100 bin insana ulaştığını söyledi.

Çelik, 12 yıl önce bir tesiste, birkaç branşla başlayan KAYMEK'in hizmet yolculuğunun bugün yan dallarla birlikte 79 branşta verilen eğitimlerle devam ettiğini belirtti. 13 tesiste her yıl yaklaşık 16 bin insana eğitim verildiğini ifade eden Başkan Çelik, "Konferans ve seminerlerle her yıl 100 bin insana ulaşılıyor. KAYMEK sayesinde pek çok kişi Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikayla iş sahibi oluyor. İşte böyle büyük bir eğitim organizasyonunun nişanesi olan ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz KAYMEK Yıl Sonu Sergisi'ne tüm halkımızı davet ediyorum." dedi.

Sergi kapsamında 4 bin eser gösterime açıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber