Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Büyük Sinagog'un açılışına doğru

Açılış kapsamında kentteki bazı alanların trafiğe kapatılacağı bildirildi

Büyük Sinagog'un açılışına doğru

EDİRNE (AA) - Edirne’deki Türkiye'nin en büyük Avrupa’nın üçüncü büyük sinagogunun yarınki açılış töreni dolayısıyla kentteki bazı alanların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaleiçi Maarif Caddesi üzerinde bulunan Edirne Büyük Sinagogu'nun açılış programı doğrultusunda bazı trafik tedbirleri alındı.

Darülhadis Caddesi'nin 25 Kasım Stadyumu Arkası Tarihi Çeşme Kavşağı ile cadde ve set boyu otoparkı dahil Darülhadis Camisi arası yarın saat 7.30'da, Maarif Caddesi'nin Balık Pazarı ve sinagog arası da aynı saatte trafiğe kapatılacaktır.

Öte yandan, Mimar Sinan Caddesi'nin Eski Cami Kavşağı - Taşodalar arasındaki kısımda da saat 9.00'da trafik akışı sağlanmayacaktır.

Ayrıca, yarın saat 7.30'dan itibaren Şükrüpaşa Anıt çevresi, Hükümet Caddesi, Maarif Caddesi Balıkpazarı Kavşağı'na kadar olan kesim, Balıkpazarı Caddesi - Kaleiçi Dörtyol arası, Orduevi Kavşağını takiben İki Kapılı Han Caddesi'nin tamamı ve Selam Sokağı'na 25 Kasım Stadyumu Arkası Tarihi Çeşme Kavşağı'na kadar olan kısım, Protokol evi ve Villa Restoran önü, Karaağaç Mahallesi geliş istikametinden Protokol Evi'ne kadar olan kısıma araç park edilmeyecektir.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber