Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ağustos 2015 - 11:39 Yorum: 0

Büyük Zafer'in 93. yıldönümü

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük Zafer'in 93. yıldönümü

MALATYA  - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Kamçı, mesajında, aziz Türk Milleti'nin hürriyet ve istiklaline olan inancını bütün dünyaya haykırdığı, milli ruhunu ve onurunu yücelttiği, egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğunu simgeleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, Büyük Zafer'in 93. yıldönümünde milletçe gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Kahraman Türk Ordusu'nun kazandığı bu emsalsiz zaferin, necip milletin gerek duyulduğunda vatanının ve milli birliğinin düşmanlarıyla savaşmak için neleri göze alabileceğinin ve bağımsızlık aşkının Türk'e neler yaptırabileceğinin en nadide örneği olduğunu vurgulayan Kamçı, mesajına şöyle devam etti:

"Esaretin reddi, boyunduruğun def'i, devlet ve milletin bekası için milli birlik ve beraberliğin lüzumu, 30 Ağustos'un temel faziletlerini teşkil etmektedir. Necip Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de, istikbalde de bu faziletleri muhafaza edecek ve kutlu değerlerini kaim kılmak yolunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır.

 Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Zafer'in ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kahraman mimarlarını, milli güvenliğimizi korumak uğruna şehadete yürüyen emniyet ve güvenlik teşkilatı mensuplarımızı, kamu görevlilerimizi ve masum vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyor, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve emniyet güçlerimize muvaffakiyet ve muzafferiyetler diliyor, Malatya'mızın değerli halkına ve Aziz Milletimize Cenab-ı Allah'tan sağlık, esenlik ve huzur dolu günler niyaz ediyorum."

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber