Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 23:53 Yorum: 0

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi’nden Örnek Davranış

Engelli vatandaşların toplumsal hayatın ayrılmaz parçaları olduğuna dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara kokart takan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk...

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi’nden Örnek Davranış

Engelli vatandaşların toplumsal hayatın ayrılmaz parçaları olduğuna dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara kokart takan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, bu kez de Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat'ı makamında ziyaret etti.

10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen "Engelliler Haftası" kapsamında bir araya gelen Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri ve engelli çocuklar, toplumda farkındalık yaratmayı hedefleyerek çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

"HAYATA ONLARIN PENCERELERİNDEN BAKMALIYIZ"

En büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla kurulan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi, duyarlı bir etkinliğe daha imza attı. Engelli vatandaşların toplumsal hayatın ayrılmaz parçaları olduğuna ve onların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara kokart takan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat'ı makamında ziyaret ederek kokart taktılar. Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arat, çocuklarımızın Engelliler Haftası kapsamında ortaya koydukları bu duyarlılık herkese örnek olmalıdır. Hepsini kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber