Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 08:38 Yorum: 0

Büyükçekmece’de bayram temizliği

Kurban Bayramı için temizlik çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, kordonboyu ve kumsalları da temizliyor.

Büyükçekmece’de bayram temizliği

Kurban Bayramı için temizlik çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, kordonboyu ve kumsalları da temizliyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla çalışmalarına hızlandıran Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha hijyenik bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri adına gece gündüz demeden çalışıyor.

Kumsallar çöplerden arındırılıyor

9 günlük Kurban Bayramı tatilini göz önünde bulunduran Büyükçekmece Belediyesi, tatile gitmeyen ilçe halkı ve tatil için ilçeye gelecek olan vatandaşların zamanlarını temiz ve sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri için kumsallarda ve kordonboyunda titiz bir çalışma yürütüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özel bir araç vasıtasıyla kumsallardaki kumları eleme yöntemiyle temizleyerek çöp ve atıklardan arındırıyor. Ayrıca belediye ekipleri, kordonboyununu da tazyikli su ile yıkıyor.

Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki çöp konteynerleri, konteyner yıkama aracıyla temizleniyor. Konteynerler basınçlı sıcak su ile yıkanarak dezenfekte edilirken, herhangi bir sorun tespit edilen çöp konteynerlerine de gereken müdahaleler yapılıyor.

"Modern şehircilik anlayışının gereği"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kurban Bayramı öncesinde de ilçenin çağdaş belediyecilik anlayışına uygun olarak görsel ve çevresel kirliliğe geçit vermeden temizlendiğini ve vatandaşların sağlıklı temiz bir çevrede bayramlarını geçirebilmeleri adına her türlü tedbirin alındığını kaydederek, "Modern şehircilik anlayışına yakışır, en son teknolojinin tüm araç ve gereçlerinden faydalanarak, halkımıza temizlik hizmeti veriyoruz, temizliyoruz. Ayrıca bu vesileyle bir kez daha Büyükçekmece ailemin Kurban Bayramlarını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber