Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Yerel 20 Eylül 2021 - 09:48 Yorum: 0

Büyükçekmece’de gaziler günü kutlandı

Gaziler Günü kutlamalarına katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Gazilerimiz bizim onur ve şeref madalyalarımızdır" dedi.

Büyükçekmece’de gaziler günü kutlandı

Gaziler Günü kutlamalarına katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Gazilerimiz bizim onur ve şeref madalyalarımızdır" dedi.

19 Eylül Gaziler Günü Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Büyükçekmece Şubesi Başkanı Selçuk Eker, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve gaziler katıldı.

"Siz hizmet etmekten mutluluk duyarız"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk takdimi yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda gazileri yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu mesajı verdi: "Gazilerimiz bizim onur ve şeref madalyalarımızdır. Müslüman yüce Türk milletinin en şerefli sözünün şehitlik ve gazilik olduğunu hepimiz kabul ederiz. Onların her birini göğsümüzde şeref madalyası olarak taşırız. Eğer sizler burada bir nebze mutlu olursanız bizler de size hizmet ettiğimiz için mutlu oluruz. Yaşayan bütün gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz. Ebediyete intikal etmiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere diğer gazilerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber