Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Aralık 2017 - 15:03 Yorum: 0

Büyükçekmece’de iki kişinin öldürüldüğü cinayetin sır perdesi aralandı

Büyükçekmece'de başlarına balyozla vurularak öldürülmüş halde bulun Rukiye Balcı ve aynı evde yaşadığı çalışanı Gürcistan uyruklu İmaverdi...

Büyükçekmece’de iki kişinin öldürüldüğü cinayetin sır perdesi aralandı

Büyükçekmece'de başlarına balyozla vurularak öldürülmüş halde bulun Rukiye Balcı ve aynı evde yaşadığı çalışanı Gürcistan uyruklu İmaverdi Kazımovi cinayetinin sır perdesi aralandı. Cinayetin, Balcı'nın yanına aldığı yeni yardımcısı Türkmenistan uyruklu Gurdgeldi K. ve Kazımovi arasında çıkan tartışmanın ardından işlendiği ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi Türkmenistan uyruklu Gurdgeldi K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, Pınartepe Mahallesi'nde Rukiye Balcı'nın yaşadığı müstakil evde 11 Aralık günü akşam saatlerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Rukiye Balcı bahçesinde sebze ve meyve yetiştiriyordu. Yetiştirdiklerini pazarda satan Balcı'ya Gürcistan uyruklu İmaverdi Kazımovi yardım ediyor ve yanında kalıyordu. İşlerin yoğunlaşması üzerine Balcı, pazarda çalışması için Türkmenistan uyruklu Gurdgeldi K.'yi yanına almak istedi. Gurdgeldi K. kalacak yeri olmadığı için Balcı'nın yanına taşındı. Bu durumdan rahatsız olan Kazımovi ile Gurdgeldi K. arasında tartışma çıktı. Eline balyoz alan cinayet şüphelisi, Gürcistan uyruklu Kazimovi'nin başına vurarak öldürdü. Balcı, o sırada yaşanan olayı polise bildirmek isteyince şüpheli şahıs, Rukiye Balcı'yı da balyoz darbeleriyle öldürdü.

Cinayetin ertesi sabahı Arya Özgü annesi Rukiye Balcı'yı telefonla arayarak ulaşamayınca evine gitti. Özgü, Rukiye Balcı ve Gürcistan uyruklu İmaverdi Kazımovi'yi ayrı odalarda öldürülmüş halde buldu. Özgü'nün polisi araması üzerine cinayet büro ekipleri harekete geçti. Cinayet zanlısı 15 Aralık Fatih'te saklandığı bir evde yakalanarak Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüpheli, emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber