Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Temmuz 2016 - 12:08 Yorum: 0

Büyükçekmece’de kaçak ve sahte yağ operasyonu

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir depoya düzenlediği operasyonda yüksek miktarda sahte yağ ele geçirdi.

Büyükçekmece’de kaçak ve sahte yağ operasyonu

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir depoya düzenlediği operasyonda yüksek miktarda sahte yağ ele geçirdi.

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkoba Mahallesi'nde bulunan bir depoda kaçak ve sahte yağ imalathanesi olduğu, ucuz markalı yağların pahalı markalı yağların tenekelerine doldurularak sahtecilik yapıldığı ve bunların bazı iş yerlerine satıldığı ihbarı üzerine bahse konu depoya operasyon düzenledi.

Depo içerisinde kimyevi madde ve koku gelmesi üzerine adli makamlardan alınan izinlerin ardından depo içerisinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda 5 adet 200 litrelik içerisinde yağ dolu olan varil, 492 adet 1 litrelik üzerinde marka bulunan yağ, 336 adet 1,5 litrelik çeşitli markalarda antifriz, 11 adet 20 litrelik yağ dolu teneke, 22 adet 2 litrelik yağ, 3 bin adet değişik renklerde kapak, kapakları kapatmakta kullanılan makine, 6 bin adet 20 litrelik boş teneke ve 42 adet 3,2 litrelik plastik bidon ele geçirildi.

Yağların satıldığı Ulus Mahallesindeki iş yerinde yapılan arama da ise çok sayıda değişik markalara ait değişik ebatlarda plastik ve kutu ambalajlarda yağ ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber