Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Ağustos 2016 - 11:03 Yorum: 0

Büyükçekmece’de sahil yolları artık çok daha modern

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda sahil bölgesi ve devlet hastanesi acil servisi civarındaki sokaklarda başlatılan...

Büyükçekmece’de sahil yolları artık çok daha modern

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda sahil bölgesi ve devlet hastanesi acil servisi civarındaki sokaklarda başlatılan yol yapım, genişletme, kaldırım, araç park cepleri ve bahçe duvarı yapım çalışmalarında sona gelindi.

Yaşanan aksaklıkları göz önünde bulunduran, sahil bölgesindeki yol ve sokakları yeniden planlayan Büyükçekmece Belediyesi, bazı sokakları genişleterek araç trafiğinin daha sağlıklı akmasını sağladı. Ayrıca sokaklara yapılan park cepleriyle de gelişigüzel araç park edilmesinin önüne geçti. Yenilenen sokakların bulunduğu bölgelerdeki binaların bahçe duvarları da yine tek tip olarak yapıldı. Yapımı tamamlanan sokakların elektrik direkleri ve aydınlatma işleri de yine Büyükçekmece Belediyesi Aydınlatma Müdürlüğü ekiplerince yapıldı. Sahil bölgesindeki yolların büyük bölümünde çalışmalar tamamlanarak, modernize edilen yollar hizmete açıldı. Çalışmalar Büyükçekmece Devlet Hastanesi Acil Servisi bölgesinde sürdürülüyor.

"Daha modern bir görünüme kavuştu"

Çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kış mevsimi gelmeden sahil bölgesindeki yol yapım ve yenileme çalışmalarının tamamlanacağını belirterek, "Sahil bölgesinde yapılan çalışmalarla hem kentimizin modern görünüşünü daha da modern bir hale dönüştürdük, hem de artan nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak yollarımızı yeniledik" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber