Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Mayıs 2016 - 15:44 Yorum: 0

Büyükekşi: “İbrahim Bodur’un Bıraktığı Eserler İlham Kaynağı Olacaktır”

TİM Başkanı Büyükekşi, dün hayatını kaybeden Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur için "İbrahim Bodur'un bıraktığı eserler ilham kaynağı...

Büyükekşi: “İbrahim Bodur’un Bıraktığı Eserler İlham Kaynağı Olacaktır”

TİM Başkanı Büyükekşi, dün hayatını kaybeden Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur için "İbrahim Bodur'un bıraktığı eserler ilham kaynağı olacaktır" dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk sanayiinin önemli isimlerinden İbrahim Bodur'un kaybıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükekşi'nin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Türk sanayisinin ilham kaynağı, sivil toplum öncüsü, hayatını Türkiye'ye adamış, ihracat camiamızın duayen ismi Sayın İbrahim Bodur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sadece iş dünyasına değil, sosyal birçok alanda da öncü hizmetlerde bulunmuş olan Sayın Bodur, özellikle Anadolu'nun sanayileşmesinde önemli katkılar sağlamıştır. Kurduğu şirketlerle Türkiye'den ilk kez seramik ihracatının gerçekleşmesini de sağlamış olan değerli ağabeyim İbrahim Bodur'un geride bıraktığı eserler bizler için de ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Sayın Bodur'un vefatıyla Türkiye, hayatını ülkesine adayan büyük bir evladını da kaybetmiştir. Kederli ailesinin, ihracat camiamızın ve Türkiye'nin başı sağolsun, mekanı cennet olsun".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber